border top border bottom star

MAKE-UP ACADEMY GIULIA NAHMANY & FLEURIMON - PARIS

Doua posibilitati pentru perspectiva profesionala

Aceste cursuri ofera o larga varietate de stiluri de machiaj, insa este absolut necesar sa aveti notiuni clare pentru a reusi. Nu conteaza ce activitate preferati sa desfasurati, important este sa iubiti aceasta meserie si sa studiati tot timpul noile tendinte.

Renumele lui Jean Pierre Fleurimon , cunoscut international, avand mai bine de 25 ani de experienta, este garantat cea mai buna alegere. Iar acum, aici, in Bucuresti- Romania, prin MAKE-UP ACADEMY Giulia Nahmany Fleurimon, aveti posibilitatea de a va insusi o meserie sau de a va specializa ca si cum ati fi fost In Paris.

1. Poti lucra ca un angajat in domeniu

Angajat pe un post cu program full-time sau part-time intr-un magazin de beauty, sau in televiziune cu salariu fix.

2. Freelance independent

Free-lance independent este comparabila cu liber profesional. Avantaje: alegeti clientii, timpul, locul pentru job-urile la care sunteti solicitati.

 

Scoala de machiaj si punctele forte

  1. Diplomele oferite de noi sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale - Franta iar acreditarea lor este internationala (inclusiv Romania).
  2. Scoala noastra de machiaj pune la dispozitia cursantilor sai conditii extraordinare printre care Plasma TV, proiectii video.
  3. In cadrul scolii noastre cursantii vor folosi produse profesionale de inalta calitate si renume importate special pentru academie.
  4. Echipa noastra didactica este alcatuita din cei mai buni profesori si colaboratori in domeniu din Romania si nu numai. In urma probei practice a examenului de sfarsit de promotie, care va consta in realizarea a doua tipuri machiaj, veti primi doua poze A4 facute de fotografi profesionisti precum Marius Baragan.
  5. Scoala noastra este situata in centrul capitalei, in Piata Victoriei, intr-un amplasament ce sigur iti taie rasuflarea.
  6. Zilnic in cadrul cursurilor noastre cursantii vor putea beneficia de cel putin un exemplu live de machiaj profesional.

 

Atelierul de studii

Academia de Make-up Giulia Nahmany Fleurimon Paris este situata In centrul Bucurestiului, pe Bd. Lascar Catargiu nr. 23 (fost Ana Ipatescu) Intre Piata Romana si Piata Victoriei.

Este unul dintre cele mai frumoase bulevarde, iar cladirea este foarte impunatoare, amintind de Paris cu tot farmecul de rigoare, luxos si prestigios. Atmosfera este primitoare si prietenoasa.

 

Training si predare

1. Desfasurarea cursurilor

Profesori cu multa experienta In toate domeniile MAKE-UP- lui profesional predau aceste cursuri.

Echipamente ajutatoare pentru Intelegerea tehnicilor de machiaj cu aparate de filmat si Plasma TV high definition.

Fotografii executate de Academie pentru a va urmari progresul si rezultatele ulterioare, ele putAnd fi parte din palmaresul muncii dumneavoastra ca o carte de vizita.

Sali de clasa linistite, cu o atmosfera exceptionala, unde te simti bine si inspirat, In cele mai bune conditii.

2. Produse

Cursantii vor primi o valiza profesionala cu minimul de produse de machiaj ale binecunoscutei firme M.A.C.

Toti studentii au posibilitatea achizitionarii de produse suplimentare cu o reducere de 15% din pretul de catalog, atat in timpul cursului cat si in dupa terminarea acestuia, ca absolvent al Academiei noastre.

 

Diploma de studii

Diploma de absolvire a acestor cursuri profesionale este eliberata din Paris de catre J.P. Fleurimon, contrasemnata de Giulia Nahmany, fiind recunoscuta In Uniunea Europeana, S.U.A., ASIA, Australia.

De asemenea, diploma este acreditata si validata in Romania de Ministerul Muncii si Invatamantului.

 

payment methods