border top border bottom star

Despre Giulia Nahmany

Giulia Nahmany - Biography

GIULIA NAHMANY

Nascuta la data de 16 ianuarie 1983, Giulia Nahmany este o antreprenoare, personalitate media si solista de origine israelo-romana. 

ACTIVITATE ANTREPRENORIALA:

Urmandu-si pasiunea pentru frumusete si afaceri si canalizandu-si abilitatile antreprenoriale, Giulia a Infiintat prima academie in arta machiajului din Romania. Acest proiect a fost initiat prin contactarea domnului Jean Pierre Fleurimon, un profesionist recunoscut international al acestei arte, obtinand astfel franciza prestigioasei Scoli de machiaj pariziene FLEURIMON. Prin acest parteneriat au fost puse bazele MAKE-UP ACADEMY GIULIA NAHMANY& FLEURIMON-PARIS, institutie ce si-a deschis portile in luna aprilie a anului 2008.
GIULIA NAHMANY MAKEUP ACADEMY reprezinta astfel prima Scoala de machiaj din Romania ce se bucura de prerogativa de a elibera o diploma recunoscuta international emisa la Paris.

Luna octombrie a anului 2011 aduce lansarea pe piata a unei linii de bijuterii ce poarta semnatura Giuliei si care cuprinde piese realizate manual in Israel din pietre originale Swarovski. Aceasta colectie este disponibila in magazinul oficial, localizat in Bucuresti pe Calea Victoriei nr 102.
Giulia a dorit extinderea liniei de bijuterii printr-o colectie exclusiv realizata in diamante, oferita publicului in 2013. GIULIA NAHMANY DIAMOND JEWELRY combina o intelegere profunda a luxului modern cu o viziune chic-conservatoare asupra bijuteriilor, simbioza perfect integrata in vietile femeilor inteligente si increzatoare, inspirand eleganta generatiilor tinere.

GIULIA NAHMANY continua sa-si extinda brand-ul, pregatind lansarea liniei proprii de produse cosmetice realizate de unul dintre cei mai reputati producatori ai industriei din Israel. Linia va include produse de Ingrijire a tenului, a parului, a corpului si de intretinere faciala, cosmetice realizate din cele mai calitative ingrediente, imbogatite cu minerale, vitamine si extracte din ierburi. Uleiurile esentiale de aromaterapie folosite in produsele din linia GIULIA NAHMANY SKINCARE sunt obtinute din plante organice. Aceste ingrediente naturale puternice inspira o noua generatie de formule cosmetice. GIULIA NAHMANY se afla in prezent in negocieri sa distribuie linia sa de produse cosmetice in mai multe lanturi de farmacii si in magazine internationale de parfumerie.

 

TELEVIZIUNE:

Pasiunea Giuliei pentru televiziune s-a infiripat la o varsta frageda, aceasta profesie devenind o parte esentiala din viata ei odata cu initierea in acest domeniu in calitate de VJ al postului muzical MCM ce a devenit ulterior MTV.

In noiembrie 2008, Giulia a devenit co-producator si prezentator al emisiunii TRANSFORMAREA in colaborare cu postul public de televiziune TVR 1. Emisiunea a rulat pana In luna februarie a anului 2010.

 

MUZICA:

In anul 2004 Giulia inregistreaza un album in Israel lansand videoclipul piesei MYSTERY CALLED LOVE.  Melodia a fost difuzata la radio ( 99 fm Si Radius FM), ruland totodata la postul TV muzical israelian Channel 24. Cel de-al doilea single, Hayat Halayla(Creature of the Night) s-a bucurat de asemenea de apreciere. Un an mai tarziu, In 2005, Giulia a lansat versiunea in limbile ebraica si portugheza a melodiei Beijou-La-La. In colaborare cu MORANDI. Melodia a devenit instantaneu un hit!

In luna septembrie a anului 2005, Giulia a reprezentat Israelul la Festivalul International Cerbul de Aur in Brasov, fiind distinsa cu premiul de popularitate.

In 2007, melodia MAKE IT a fost aleasa intre cele 24 semifinaliste pentru concursul national Eurovision.

In ianuarie 2009, Giulia a inregistrat si a filmat videoclipul melodiei FEEL THE MUSIC”, avand compozitia semnata de Mihai Alexandru.

In luna noiembrie a anului 2009, Giulia inregistreaza versiunea in limba engleza a cunoscutei melodii TAMAALY MAAK, cantata in varianta sa originala de catre celebrul artist egiptean AMR DIAB. Giulia de asemenea incheie un contract de reprezentare cu casa de discuri ROTON ce va filma videoclipul acestei melodii.

Luna iulie a anului 2011 a marcat inregistrarea melodiei EVERYBODY, compusa de catre Adrian Sina, care semneaza totodata regia videoclipului ce o acompaniaza. Melodia a fost lansata sub pseudonimul GIULIANNA, fiind de asemenea distribuita sub licenta in Polonia.

 

FAMILIE:

In luna iunie 2010 Giulia si-a unit destinul in Israel cu cel pe care priveste drept sufletul sau pereche. Putin mai tarziu, pe data de 18 noiembrie 2010, tanara familie este binecuvantata cu nasterea primei lor fetite, Caroline.

Giulia a dat nastere celei de-a doua fetite, Stephanie pe data de 27 iunie 2012.

 

PREGATIRE

Locuind in Antwerp, Giulia a urmat Scoala elementarA evreiasca TACHKEMONI, din 1989 pana in 1993, an ce marcheaza mutarea familiei Nahmany din Belgia In Romania, tara unde va fi inscrisa in cadrul AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL OF BUCHAREST (AISB).

In anul 2004 Giulia a absolvit cursurile HURON UNIVERSITY USA IN LONDON, unde a studiat afaceri Internationale, obtinAnd licenta in Economie.

payment methods